Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
. . . ...

 

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου συνόδευσε σήμερα το πρωϊ  στο κεντρικό κτίριο του Ο.Τ.Ε. στο Μαρούσι, ο υπεύθυνος του τομέα Μεταφορών – Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ Βουλευτής Ν. Σηφουνάκης μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου, και την υπεύθυνη του τομέα Οικονομίας Λ. Κατσέλη.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στους εργαζομένους του ΟΤΕ, που του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αναγνωρίσει αυτή την παράνομη διαδικασία πώλησης δημόσιου πλούτου κι ενός ευαίσθητου Εθνικού τομέα.
Μετά το πέρας της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία του Νίκου Σηφουνάκη συνεκλήθη σύσκεψη με το Δ.Σ. της ΟΜΕ - ΟΤΕ στο Μέγαρο του ΟΤΕ.
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων Παναγιώτης Κούτρας καλωσόρισε τον Νίκο Σηφουνάκη καθώς και τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην αντιπροσωπεία, Λούκα Κατσέλη, Χάρη Τσιώκα, Τόνια Αντωνίου και Γιάννη Σκουλά και σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα υποστείλουν την σημαία του αγώνα.
Ο Νίκος Σηφουνάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε πέραν του μεγάλου ζητήματος της πώλησης ενός τόσο ευαίσθητου για τη χώρα Οργανισμού και στο κυρίαρχο θέμα της παρανομίας στην οποία υποπίπτει η κυβέρνηση και που είναι η παραχάραξη και αυτής της έννοιας του υγιούς ανταγωνισμού, αφού σύμφωνα με την Κοινοτική Νομοθεσία αλλά και τον Ελληνικό Νόμο 3049/2002 περί ιδιωτικοποιήσεων,  επιβαλλόταν να προβεί σε διεθνή διαγωνισμό, κάτι το οποίο παρανόμως η κυβέρνηση δεν έπραξε.
Ο Νίκος Σηφουνάκης στη συνέχεια επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δρομολόγησε την σαλαμοποίηση του ΟΤΕ, μέσω ιδιώτη επενδυτή ο οποίος πουλά και κερδίζει για λογαριασμό του, αλλά και για λογαριασμό άλλων και της κυβέρνησης.
Δεν πρόκειται λοιπόν για αθώα πώληση.
Τέλος, ο Νίκος Σηφουνάκης σημείωσε ότι πέραν του καθημερινού αγώνα, επιβάλλεται να χρησιμοποιηθεί ο νομικός αγώνας για παραβίαση της Εθνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.